Archive for the 'Németország' Category

FociVB

Saturday, October 7th, 2006

Brazilok készülnek Dortmundban
Mint arról korábban beszámoltam, a dortmundi képeim odavesztek a hibás telefonom miatt. Legalábbis azt hittem – eddig! Merthogy egyszercsak hívtak Vancouverbõl, hogy sikerült leszedniük a képeket a visszaküldött telefonról és szívesen visszaadnák. :)
Így is lett, s voilá, már fel is kerültek a helyükre a többi kép mellé. Nem mûvészi alkotások, csupán egy szép emlék a Foci VB-rõl…
Lásd: Németország, Dortmund

Dortmund, FociVB

Sunday, June 18th, 2006

Dortmund stadion
Ismét sikerült Dortmundban járni egy napot, most már a VB kellõs közepén: hétfõn Svájc-Togó mérkõzés a helyi stadionban (mely Németország egyik legnagyobbja! A fene gondolta volna errõl a kisvárosról, hogy ekkora stadiont épít…). A város színültig tele piros mezbe öltözött svájciakkal, togói szurkolóval csak nagy nehezen találkozok. Folyik a sör, a város fõterén óriási kivetítõn lehet követni az eseményeket (meg persze minden kocsmában és sarkon).
(Sajnos a vadi új Nokia N91-em diszkje beszart és magával ragadta a “gyönyörû” képeimet a nihilbe :( Így csak egy stadionkép maradt ide…)

Szájhigiénia

Tuesday, May 30th, 2006


Hát, kíváncsi vagyok, hogy ezt a fogkrémet mikor lehet majd otthon Magyarországon is kapni :-)
UPDATE: kiderült, hogy ez a kukident nem is fogkrém, hanem protkóragasztó…

FociVB Continued

Tuesday, May 30th, 2006


A résztvevo országok zászlai már lobognak a Városháza elötti téren.

FociVB

Tuesday, May 30th, 2006


Pár órás alvás után (immáron egyedül) továbbutaztam a németekhez, Dortmundba. Az itteni stadionban 6 meccset is játszanak a mindjárt kezdodo VB-n, teljesen be vannak már zsongva. A fenti kép ötvözi a két fo utcadíszt: Focilabda alakú köztéri padok és szárnyas orszarvúak mindenfélére kifestve (a la cowparade).


AWSOM Powered