Metallica koncert

Metallica
Sûrû a június, a Provinssi Rockról hazatérve (hétfõn hajnali 6-ra értünk haza) rögtön aznap “kénytelen voltam” egy kis Metallica koncertélményt összeszedni. Ezek se mai csávók, de hogy mi a zene és hogy kell show-t csinálni, ahhoz nagyon értenek.
A színpad a küzdõtér közepén volt, így egyrészt körben lehetett ülni a lelátón (több hely, bár így is pár óra alatt kiárusították az összes jegyet mindkét koncertre), másrészt a küzdõtéren mindenki az elsõ sorban volt, így nem volt eszetlen helyezkedés.
Metallica laser show
A koncert egy lézershow-val kezdõdött, utána is nagyon látványos volt, pirotechnikával meg elsõrangú fényekkel. Szegény spotlámpások, akik a színpad felett ültek, biztosan örültek a színpadból fel-fel csapó lángoknak :)
Metallica strandlabda
Az utolsó utáni ráadásban felkapcsolódtak a közönségfények, és a tetõ alól rengeteg kisebb-nagyobb fekete (“Metallica” feliratú) strandlabda hullott a köznség fejére. Egy darabig pattogtak a tömeg tetején, aztán egyre nagyobb számban engedte le és tette zsebre õket a tisztelt közönség. A végén már csak a színpadon maradt pár darab :)

Húsz kamionnyi cucc, de olyan szervezettek voltak a srácok, hogy semmi perc alatt kirámoltuk az egészet. Végig jókedélyûen, viccelve ment a meló. Volt egy pont, amikor 7 kamiont rámoltunk egyszerre (szemben a múltkori olasz bandával, aki azt se tudta hány kamionja van összesen, jó ha egybe rámoltunk éppen).

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered