Repüléés!

Böing 737 a Ferihegy 31L kifutójára fordulva
Böing 737 a Ferihegy 31L kifutójára fordulva
Egy nagyon jót repkedtünk Budapest és Los Angeles felett a HighFly szimulátorában. Ismét Boinggel repdestünk, legközelebb tényleg kipróbálom az Airbusukat is… Többször sikerült épségben landolni, bár lezuhanni nagyságrendekkel egyszerûbb :)

6 Responses to “Repüléés!”

 1. Sam. Joe Says:

  Az utat nézd, ha vezetsz! Nahát! 8-)

 2. Sam. Joe Says:

  Juteszembe, te ismered Benyőce sztoriját a JFK-BUD viszonylatról, abból az időből, amikor még az Eeroplexnél melózott és járt neki potyajegy?

 3. CsTom Says:

  Nem én. Rosszul lettek a kapitányok és Benyõnek kellett kényszerleszállnia? ;)

 4. CsTom Says:

  Különben meg, amint láthatjuk a képen (khmm), hajtómûvek alapon, fék behúzva, ez éppen nem megy sehova. :)
  Meghát a földön amúgyis az orrfutót kéne kormányozni, aminek a kormánya a kezem mögött a bal falon sejlik fel. ;-)

 5. Sam. Joe Says:

  “Különben meg, amint láthatjuk a képen (khmm), hajtómûvek alapon, fék behúzva, ez éppen nem megy sehova. :)
  Meghát a földön amúgyis az orrfutót kéne kormányozni, aminek a kormánya a kezem mögött a bal falon sejlik fel. ;-)”

  Komolyaaaan??? Neeee! Ilyen van? 8-]

  Szóval: Benyőcéjék potyajeggyel akartak hazajönni a karácsonyi időszakban JFK-ről. (Muhahaha, jegyzem meg itt.) Hármukra volt egy hely, de Benyőce cimbije ismerte az egyik sztyuvit és felkönyörögték magukat. A srác a sztyuvikkal volt végig a konyhában, – bár ez szigorúan tilos amúgy – és a személyzetnek a felszálláshoz fenntartott helyek egyikén foglalt helyet a fel és leszálláskor. A másik arc elfoglalta az egy üres széket, Benyőce meg megnyerte a lehajtható pótszéket a pilótafülkében. Az elején még tökre élvezte is a dolgot, de amikor elérték az utazómagasságot, kezdődött a tömény unalom. A személyzet megfordított a székét a menetiránnyal szembe, a kapitány elővette a manualt és látványosan a tanulmányozásába kezdett. Aztán elkezdett ilyeneket mondogatni a másodnak, hogy: “Te, azt tudtad, hogyha ezt meg ezt megnyomod, akkor ez és ez lesz?” Az meg persze lelkesen játszott alá, hogy “Ne bassz, van ilyen?” Benyőce pulzusa elindult csúcshódításra és állítólag percekig tartott, míg leesett neki, hogy őt most itt nagyon csúnyán szopatják. 8-)))

 6. CsTom Says:

  Hehe ;-)
  Azé egy tengerentúlit a rendes tömött turistaosztályon is nehezen lehet viselni, hát még milyen lehet azon a fapados lehajtható deszkán… De legalább a pilóták jófejek voltak :-D

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered