Sziget 2010, 2.nap

Csütörtökön valamiért nem sokat tartózkodtunk a Nagyszínpad környékén. Pedig ez volt a látogatócsúcs, asszem 69ezres lélekszámmal.
Kezdetnek egy kis Frenk, amolyan fotelban üldögélõs elõadása. A dobos tekintetében van egy csipetnyi Hannibal Lecter… ;-)
Frenk
Frenk dobos
Ezek az ezüstbúvárok minden nap körbeslattyogták a szigetet, és “inzultálták” a nagyérdemût. Beszélni nem voltak hajlandóak, késöbb kiderült, hogy ausztrálok. Volt kis felhúzható halacskájuk is a hasukra rögzítve.
Ezüst búvárok
Ezüst búvárok
Gólyalábas fellépõkhöz ez a srác adta a zenét. Kívülrõl középkori hangszer, belülrõl DJ pult ;)
Kíntorna DJ
A romasátor elött délutánonként eredeti indiai zenés cirkuszt mutattak be.
IT-ben dolgozva már sajnos nem annyira felhõtlen boldogság indiaiakat látni Európában ;-(
Indiai cirkusz
Úgy látszik ma a magyar (MR2) színpad környékén telt, most éppen a Vad Fruttikkal találkoztunk.
Vad Fruttik
A másik finn fellépõ, a 69 Eyes nem töltötte meg annyira a Headbangers sátrat, mint a tegnapi COB. Azért találkoztam valódi finnekkel, akik Turisas és Viikate pólókban feszítettek. Egy zászlóra lelkes szurkolók felrajzolták mind a 69 szemet ;-)
69 eyes69 eyes
69 eyes
Faithless újra a Szigeten. Egy néger csókát sötétben fotózni, priceless ;) A szintis robotcsaj jó volt, a mai napig se tudom, hogy élõ ember vagy tényleg valami robot. A dobszerkó meg óriási, kár hogy a nagy füsttõl alig látszódott valami belõle. A koncert végén, amikor felkapcsolták a világítást, úgy nézett ki, mintha kigyulladt volna a nagyszínpad…
Faithless
Faithless
Faithless
Az Open sátorban a Kutya Vacsorája adott egy kisebb bulit, mivel a közönségnek fingja sem volt, hogy ez a név Líviuszt takarja a Quimbybõl…
A Kutya Vacsorája
Ez meg a Szigetlakók Vacsorája. Sültmalac pergetõ berendezés
A Szigetlakó vacsorája

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered