Whitney Houston

Whitney Houston
Hát izé… Szegény kicsit megöregedett, megszélesedett. Nem volt egy egetverõ show, na. ;-(
Úgy mozgott, mint mondjuk az orákulum a Mátrixban (egy néger mámi a konyhában). Hangja még csak-csak elõcsillan, de a turnézást szerintem vagy tíz éve abba kellett volna hagyja…
Nem azért, mintha a kor számítana — pölö Tina Turner szintén nem mai csirke, és úgy végigpörögte a showt, hogy tényleg öröm volt nézni — de ha minden szám után hosszú percekig kell pihenni, akkor talán már nem kéne erõltetni az élõ fellépéseket.
99-ben volt itt Helsinkiben, ugyanebben az arénában, akkor még így nézett ki a koncert plakátján:

Whitney Houston plakát 1999

A load-out meg olyan laza volt, mint egy vasárnapi piknik, ennek megfelelõen viszonylag sokáig elpiszmogtunk vele. Ahogy beszélgettem a videós roadieval, kiderült, hogy a tegnapelötti Green Day videósa (Sharky, akivel én dolgoztam, kölcsönös megelégedésre) a jó haverja. Aztán az is kiderült, hogy miért tûntünk egymásnak ismerõsnek: két éve már találkoztunk az R.E.M. koncertjén ;)

2 Responses to “Whitney Houston”

  1. Sam. Joe Says:

    Hát a kábszer már csak ilyen. De abba a rohadék Bobby Brown-ba nagyon szívesen belerúgnék, amiért tönkretette ezt a csodálatos hangú, tehetséges és nem mellesleg gyönyörű nőt. Szerintem már a hangra sem a régi, árnyéka csak önmagának. Kár érte, nagyon.

  2. CsTom Says:

    Naja… A wikipédia képe elég jól mutatja a különbséget a mai és a fenti plakáton látható hölgy között. ;(

    In 2009, Houston embarked on a world tour, entitled the Nothing but Love tour. It is her first world tour for over ten years and was announced as a triumphant comeback. However, poor reviews and canceled concerts have brought negative media interest with questions of whether Houston is able to continue performing.

    Lehet, hogy ezt a koncert elött kellett volna olvasnom? o.O

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered