Green Day Helsinki

UPDATED
Greenday
Megvolt a Green Day “minifesztivál”. Két elõzenekar is volt, a svéd The Hives és a lassan már-már vénülõ Joan Jett and The Blackhearts (Bad Reputation [ezzel kezdtek], I Love Rock ‘n’ Roll)
Publikusan az eseményt Kylasaari elhagyott kikötõjében tartották. De nézzük csak, a tour szerint valójában hol is vagyunk :-D
Green Day: Gypsy camp site
Tény és való, a sarkon volt egy klasszikus, ám szerencsére kicsi cigánytelep, fõleg román és bolgár rézbõrûekkel. Szociális központnak álcázva.
A koncert amúgy nagyot durrant, annyi pirotechnikát ellövöldöztek, amennyit még a Magyar Honvédség is megirigyelhetett volna a sorállomány kiképzésénél.
Ezek az amerikai idióták rendesen felpörögtek (kicsit túlóráztak is), a dobos úgy feldobva jött le a színpadról, hogy ihaj; végigpacsizott mindenkivel, aztán tovább szárnyalt a konténerek felé.

Green Day, dombra állunk
A közönségben a szokásosnál is több kis- és gyerekkorú tartózkodott, úgylátszik ez a poppos punkrock esti mesének is elmegy.
A nagyobb kölkök (akik ugye még mindig elég alacsonyak, de már esélyük volt valamit látni) kisebb dombocskákat kapartak a talpuk alá a területet beborító kövekbõl ;)

Jaigen, és elrámoláskor valahogy hozzámkerült egy pár alig használt nevesített (Tré Cool) dobverõ is:
Tré Cool ütõk

UPDATE: Hehe, a Novarockon ugyanebben a felállásban nyomták a mûsort: The Hives, Joan Jett és a Green Day szépen egymás után (szombat, kék színpad). Csak egy csomagban eladók ;)

3 Responses to “Green Day Helsinki”

  1. crow Says:

    Hello! wow, all access pass :) Megkérdezhetem hogy sikerült (lehet) ilyet szerezni, ez ilyen céges dolog vagy a mezei halandók is szerezhetnek ilyet valahogy :)? Mi a párizsi meg a prágai állomásokra megyünk majd, de eddig csak early entry pass szerzési (nyerési) lehetőségeket láttam.

  2. CsTom Says:

    All access pass-t nem lehet szerezni. Csak a tour “vándorló” tagjainak van. Nekem se volt, de a Working pass majdnem olyan jó: csak a színpadra nem lehet vele menni a koncert alatt (valamint az öltözõkbe), amúgy bárhova. Azt meg úgy “szerez” az ember, hogy dolgozik a színpad építésén/bontásán. Ha belenézel a blog “Feszt” kategóriájába, láthatod, hogy ezt teszem már egy ideje ;-)
    Amúgy a képen nem maga a pass van. Az ajtóknál, belépési pontoknál a biztonságiaknak ki van “plakátolva”, hogy milyen passokkal lehet ott áthaladni. Ez egy ilyen papír (részlete) a catering sátor bejáratánál.

  3. CsTom Says:

    Amúgy, ha a pass így lázba hoz, mit szólsz az ütõimhez? ;)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered