Kivenlahti Rock

Viikate
Egy Sziget-napijegy áráért kipróbáltuk (szigorúan nézõként/hallgatóként) a helyi rockfesztiválunkat. A szombati, viszonylag napfényesnek ígérkezõ napot választottuk, PMMP-vel a “sztárlistán”. A “nagy”-színpadhoz a Viikate (lásd fent) poénkodásai között érkeztünk meg; már-már megtelt a salak is ugráló fanokkal. Aztán kis sörözés következett, miközben valami szólt a sátorból (a “másik” színpad).

Disco Ensemble

A következõ fellépõ a Disco Ensemble volt, aki a nevével ellentétben közel sem Disco-t nyom. Korábban már találkoztam velük valamelyik fesztiválon, nem hagytak rossz emléket. Bár a basszeros az NDK-s bajszával és pajeszával eltévedt pár évtizedet ;) Na, most is pörögtek becsülettel, a közönség is mozgolódott — de az is lehet, hogy ez már a közben eltûnõ Nap és egyre sûrûbb felhõzetnek volt köszönhetõ (ti. ugrálva kevésbé fázik az ember).
Sajnos a felhõsûrûség elérte a kritikus tömeget és leszakadt… A közelben a sörsátor segített ki átmenetileg, majd egy gyors rohammal bevettük a “másik” színpad sátrát, ahol végülis egész kellemes reggie szórakoztatott (Jukkapoika & Sound Explosion Band). Szerencsére az esõ is elállt, így visszamerészkedtünk az est fõattrakciójához, a PMMP-hez. A lányok egész érdekes mozgáskombinációkat vetettek be két éneklés között; a lehetõségekhez mérten szép látványos show-t csináltak (közben megint vizesedett az idõ, így nem láttam pontosan minden részletet).
Bár eredetileg — ötlet szinten — felmerült, hogy a vasárnapot is meglátogatjuk, az enyhén átfagyott testünket hazacibálva ezt igen gyorsan elfelejtettük…

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered