Stansted és az idióta szabályok

Stansted palackok
Rövid londoni kiruccanásunknak sajnos vége, indulás hazafelé. Fateréknak kössz a fenomenális kosztot, kvártélyt és pátyolgatást :-) A Stansteden az átvilágításhoz akkora sor állt, hogy még a check-in pultok között is cikk-cakkozott párat, mielött a “belsõ” cikk-cakkba jutottunk volna. Szorgos reptéri dolgozók riogatták a kedves utazóközönséget, hogy mit legyenek szívesek kirámolni a kézipoggyászból. Ezekbõl aztán olyan halom palack/tubus/pipereholmi szemét lett, hogy nem gyõzték elszállítani – óriási trógerkocsikkal jártak a szemetesek folyamatosan… Mikor az ember átesett a szokásos röntgen/taperolás herce-hurcán, és fellélegezve indulna a Tax Included boltokba, na, ott találkozik a másik sor röntgengéppel, ahol a cipõkre kíváncsiak fenemód :-( Ez a repdesés így egyre kevésbé élvezetes….
Ami meg a legszebb: Londonban KÖNNYÍTÉSNEK élik meg az Európában szigorodó szabályokat – hiszen eddig Londonból semmilyen folyadék jellegû tárgyat sem volt szabad a fedélzetre vinni. :-|

Mental note: az 1-20 gate területen (a kis vonatozás után) is van kocsma meg egy-két bolt – sokkal csendesebben mint a fõ indulási csarnokban.

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered