Sziget 0 (Kedd) — Prince

Prince délután
Elvileg a mai nap Prince-rõl szólt, délután le is zárták a Nagyszínpad elötti rétet, amíg a hangpróbát tartották. Sok nyugalmat nem hagyott a tecnikusoknak de végül csak sikerült belõni a hangrendszert. ;)
Az esti koncert alig egy órás késéssel kezdõdött, egy valóban teltházas Nagyréttel. Alig volt mûsor a Szigeten, és már ennyi ember… Mi lesz itt péntek/szombaton?! No, a Prince koncert nagyjából ugyanaz volt, mint Helsinkiben, fényképezni itt sem lehetett (sõt a Sziget sajtósok figyelmeztettek, hogy figyeljünk az öltönyös Prince-gárdára, mert esetleg kicsavarják a gépet az ember kezébõl. Na mintha oda lehetett volna férni az elsõ sorok közelébe…)

Nade. Délután a Dreher meg akarta mutatni a barna sörét, én meg nem ellenkeztem nagyon. Aztán felvittek az egekbe, hogy 50 méteren a világosat is megkóstolhassuk. Jópofa ahogy az ember ott lóbálja a lábát és alant az egész Sziget látszik. Sõt a Bazilika vagy a budai hegyek is. Egyszerre integethettünk Óbudának és Újpestnek :)
Sör 50 méteren

A Nagyszínpad hátulja a magasból. Tavaly a Merel toronyra másztam fel, de ez a darus izé még magasabbra repített.
Nagyszínpad hátulról

A Rock-Metál színpadon a Kelet-Európa Expressz gördült végig. Kora délután a Klezmatics-szel kezdtek, még viszonylag gyér, de lelkes közönség elött. Aztán késöbb Boban Markovic-ék következtek.
Boban Markovic rezesbanda

Idõközben a Világzene színpadon a Magyar Rádió szimfonikus zenekara játszott egymást gyorsan váltó magyar együttesekkel. A színpad ketté volt osztva egy plexifallal, jobbra a szimfonikusok, balra meg az elektronikusok.
Magyar Rádió szimfonikusok, fúvós szekció

Itt az egész zenekar, fülhallgatón élvezik a plexifal túloldalát.
Magyar Rádió szimfonikusok

Rúzsa Magdi is énekelt velük, itt épp a (talán?) Gabriel címû szám végét egyezteti a karmesterrel.
Magyar Rádió szimfonikusok + Ruzsa Magdi

Ruzsa Magdi

Közben a Nagyszínpadon még mindig ment Prince koncertje, a Kájuróp expressz pedig a Leningrad nevû együttessel fejezte be az estét.

One Response to “Sziget 0 (Kedd) — Prince”

  1. rudolf fischer Says:

    igy, hang nelkuel, csak kep es irott dums, jobb. Legalab nekem

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered