PuistoBlues — ZZ-Top és Póka Egon

Oldsmobil
Järvenpää-ben idén is volt Puistoblues. Mivel blues-t általában nem a legifjabb nemzedék szereti, az oldsmobilok is nagy számban képviseltették magukat. A parkolóban is…
Oldsmobile
…meg a backstage-en is.
A fenti mondatomat rögtön meg is cáfolja a tény, hogy az elsõ sorban sem vénemberek várakoztak a ZZ-Topra:
Puistoblues -- elsõ sor
A színpadon azért várakozott egy idõsebb is, Jack személyesen:
Jack

Bár a fesztivál egy teljes hétig tart a városkában, a hétvégi nagykoncert az igazi csábító erõ. Természetesen ez nem csak a ZZ-Top-pot jelenti, egész délután szólt a zene. Csak mi éppen mökkizni voltunk 150 kilométerre, nem akartunk nagyon korán indulni, így éppen csak a lényegre értünk ide.
PuistoBlues -- ZZ-Top
ZZ-Top a színpadon. Pont ugyanúgy néznek ki, mint ahogy az ember elképzeli õket a százéves képekrõl és filmekrõl. Csak a kezükön látszik az idõ, de azt földi halandó úgyse látja olyan messzirõl.
PuistoBlues -- ZZ-Top
A dobon a két kerék pörgött. Néha a bácsik is felvették a dobszerkóhoz passzoló zöld gitárjukat. Vagy néha a szõröset, az se nézett ki szarul ;)
Apropó gitár. Szokás szerint gitárkészítés volt délután — nem csak gyerekek kezében láttunk ilyen farostlemez gitárt! :)
Puistoblues -- gyerekgitár
A koncert egy tóparton van, és bár onnan nem látszik semmi, a hangot nem lehet kordában tartani. Így egy csomó csónak csendben csordogált a blúzpiknik mellett.
Puistoblues -- tó
A koncert után bementünk a városba, ahol este a Póka Egon Experience zenekar játszott nekünk a HeVen klubban:
Puistoblues -- Póka Egon Experience

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered