Lahnajärvi

Lahnajärvi
Ismét egy jó hétvégét töltöttünk Lahnajärviben. Ez Helsinkitõl olyan 100 kilométerre nyugatra, még Salo elött egy nyugodt kis tó, ahol a cégnek van pár kellemes faházacskája. Jó kis társaság összejött, három házat is megtöltöttünk. Ennyi emberre már illik valami közösségit fõzni, nehogymár mindenki a kis színtelen virslicskéjét pirítgassa a tûzön. Vittünk hát egy bográcsot, amibe Miki a múltkori “pecázáson” kipróbált zuzás körömpörköltjét applikáltuk bele (a link mögötti kép a múltkori eredményt mutatja, most a sokkal szebb paprika mélyvörös színt adott a cuccnak, valamint a körmök is szépen szét/megfõttek). Megint a zúzának volt nagyobb keletje, de a köröm és a ragadós szaft nélkül mit sem ért volna.
Már-már besötétedett, mire elkészült (a fenti kép hajnali 1 körül készült), de szerencsére Finnország megóvott minket a lámpafényes vacsorától — nyáron az éjszaka közepén is legfeljebb szürkület van.
Másnap a Puistobluesra “kellett” átruccanunk (sajnálatos keresztbeszervezõdés) ZZ-Topot nézni, harmadnap pedig a szauna-tó-szauna-tó körforgásból próbáltunk valahogy kiszakadni, de ez eltartott pár óráig mire sikerült… :)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered