Rusirock – Szombat

After Slipknot
Hajnalban, a Slipknot után ez maradt a mezõn. Kicsit lepogózták a cipõjüket is a kedves látogatók. ;)

Szombaton 5 együttes pörgött a Nagyszínpadon, még fényképezni se nagyon volt idõm. Mondjuk hogy az elsõ kettõ mit keresett a Nagyszínpadon…?
Ami viszont érdekes volt, hogy alig egy hete olvastam egy cikket az indexen a roadie-król és a fesztiválokról. A cikk egy Henry Rollins idézettel kezdõdik. Nos, pont ezt az idézetet találtam az In Flames egyik munkaládikójában:
Roadie

A nap legjobb buliját a Teltalaván a The Living End dobta össze. Egy gitár, egy nagybõgõ és egy dob. Itt-ott punkrocknak hívják amit csinálnak, de az tuti, hogy egy jó pörgõs bulizene volt.
The Living End

Aztán este megint a toronyban találtam magam a spotoknál (mostmár csak kettõ volt) a dán Mew-t világítani. Itt csak néhány szám alatt kellett bekapcsolni, különben csak üldögéltünk — illetve én majdnem leszédültem a toronyból az unalmas zenétõl (lehet, ha nem éjfél és hajnali fél kettõ között kell ezt a prüntyögést hallgatnom, akkor nem aludtam volna be rajta?). A világosító emberke viszont teljesen oda volt meg vissza, milyen ügyesen fényeztük a zenekart — igaz, õ is mindig idõben (akár két számmal a bekapcs elött) szólt, volt idõ felébredni :)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered