Simply Red

Simply Red
Kedden Simply Red énekelgetett Helsinkinek a “Simply Red 25″ tour keretében. Micsoda “letisztult egyszerûség”! Csupán 7 kamionnyi cuccos Tina Turner 20 kamionja után. A zene kevéssé volt lendületes, de azért elhangzott egy-két jól ismert #1 Hit. A fénytechnika tetszett, jól nyomták a villámsrácok (“lightning guys”), mást nem nagyon tudok kiemelni. A küzdõtéren is székek voltak. Két-három szám után kezdtek bemelegedni a finnek és kezdtek kiszállingózni oldalra, ahol volt hely a hokipalánk meg a széksorok között. Na, több se kellett a biztonságiaknak, kergették is el a középkorú hölgyeket. Táncikálni csak a saját széked elött (küzdõtér nem lejt, tehát ezzel a mögötted lévõ 10-15 sor emberei nem látnak), vagy a keverõpult mögött (ott meg te nem látsz) lehet…

Reggel egy kissé átfazonírozott Aréna fogadott:
Simply Red
A kék széksorok felett egy másik lelátó szokott lenni (talán még több soros is, mint a földszinti). Most csupán fekete függöny van ott. Szépen körbedrapériázták a házat, eltakarva az egész emeletet ;-o Hogy csináljunk félházból teltházat. ;)

Simply Red
A viszonylag kevés cuccra elég kevesen is jutottunk, úgyhogy sikerült megint 2-ig elhúzni az építést. A végeredmény odafennt.
Furcsa lámpaoszlopok is kerültek a színpadra, meg kicsit szélesítettek ezekkel az oldaldrapériákkal. Hátul lóg egy sornyi videofal is, inkább csak hangulatnak, mint videónak. Viszont fent temérdek világítás, amiket aztán egész jól használtak a koncerten.

Ez meg az egyik roadie munkaszekrénye. A világ minden tájáról mobil-WC emblémákkal díszítve (pl. ToiToi). Mondjuk megvan hozzá az alakja ;-)
Simply Red mobilklotyó

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered