Nightwish

Nightwish
A 2008-as Rusirock péntekének nagyágyúja a Nightwish volt. Még úgyse láttam õket az “új” csajjal, így amikor a Paviljonkilaván a Ministry végre a húrokba csapott, elszabadultam a Nagyszínpad elé. Volt fény, meg hang, meg tömeg. Végülis elég jól szólt, de teljesen más stílus, mint az elõzõ leányzóval.
Szombaton a HIM volt a fõmûsor éjfélkor. Akkor már lusta voltam tömegelni, ezért szépen letelepedtem a színpadon a ládákra, és vártam a kezdést. Voltunk vagy négyen-öten. Aztán megjött a zenekar, és velük vagy húsz-harminc nép betódult és odaállt elénk. Hogy az embernek a backstage-en is tömegnyomorognia kell… Felháborító. ;-) A dobos szépen melegített, forgatta a lábát, helyben ugrált, meg ilyesmi. Valamelyikõjük szülei is ott voltak, aranyos volt a két öreg, ahogy szurkoltak a “kis” fiúknak oldalról.
De a poén csak ezután következett, a HIM monitoraiból jóformán csak a dob szólt hátrafelé, ennek megfelelõen a színpad mögött a dalok elég kevéssé voltak élvezhetõek, csak a színpad elé kellett menni mûélvezetért…

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered