Gotan Project

Gotan project
Este meglátogattuk a Brixton Academy-t, ahol a Gotan Project adott egy fergeteges koncertet. Meglepetéssel indult a buli: hét elött pár perccel beálltunk a háztömbnyi sor végére, a finn hasonló sorokból kiindulva kilencre saccoltuk a bejutásunkat. Ehhez képest pontban hétkor a kapuk kinyíltak, és a tömeg szépen lassan besétált, hét után tíz perccel már el is kobozták (szerencsére csak átmenetileg) a fényképezõgépet és a ginger beert és mehettünk a helyünkre :-)
A Gotan Project egy meglehetõsen furcsa alakulat: a zenei alapokat egy DJ (!) meg egy másik “elektronikus zenész” szolgáltatja (a képen: fent a pulton), majd erre rétegzõdik rá a tangóharmonika, zongora, hegedûk/csellók, spanyol gitár és énekhang. Annak ellenére, hogy az erkélyen tilos a székrõl felemelni a khmm….. súlypontot, a végére az egész lelátó táncolt a széksorok között. Finom buli volt!
UPDATE: Lehet ám hangot is bloggolni ebben a szép új Web2 wilágban, szóval itt a hangsáv a képhez:

One Response to “Gotan Project”

  1. Képek csak úgy… » Blog Archive » Hó és Hang Says:

    [...] Ez egy szedett-vedett bejegyzés csupán… 1. Csak a jegyzõköny miatt: MA végre igazán megérkezett a tél Finnországba: szép 10-15 centis havat kapart el a hókotró ma hajnalban az ablakunk alatt az útról. 2. Találtam egy olyat, hogy Radioblog. Ez arra jó mondjuk, hogy zenéket “bloggolhat” az emberfia. Gyorsan frisítettem is az angliai Gotan Project bejegyzésemet, mostmár nemcsak kép, de kívánság esetén hang is van! :-) Egy ízelítõ ide is azért: [...]

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered