Sziget: harmadik

Ismét csak címszavakban. Pénteken nem volt kifejezett tervezett program, csak lõdörgés — lesz ami lesz alapon.
A Szigeten délután céltalanul áthaladva a Ladánybenébe ütköztem a Wan2-n. A dobos és a mellette levõ “tükör”:
Ladánybene 27

A sátras szekció vadállatokkal védi saját territoriumát:
Beware of Lion

A Nagyszínpad melletti Szeparé meglepõ dolgokat is tartogat. Az alábbi urak/hölgyek háttal ülnek a Nagyszínpadnak, és azon a méteres plazmaképernyõn nézik a közvetítést — a Nagyszínpadról (?!):
Szeparé

Végre sikerült megtekinteni/hallgatni Wendigo-t (aki mostanában már a Vízlépcsõn magyaráz) a Queen Emlékzenekarral. A Táncdalfesztivál sátorban nyomtak egy jó teltsátras Queen estét!
Wendigo

Aztán persze Nagyszínpad és Madness. Igazából nem jöttem lázba tõlük, rendes iparosmunka az öltönyös zenekar mûsora, semmi több…
Madness

Ezért aztán áthaladtunk a Világzenére, ahol Rachid Taha örömzenéje szórakoztatott minket tovább.
Némi lángosok és egyebek arcunkba tolása után (barátok és ismerõsök összevadászása után) letelepedtünk egy napernyõsátor alá. A feltámadó szél figyelmeztetését figyelmen kívül hagyva ott ért minket az égszakadás… Sajnos a sátortetõ vízhatlannak nem volt nevezhetõ, arra volt csak jó, hogy lassabban áztunk szarrá az apró permettõl, amivé az esõcseppeket konvertálta. Pár órát eltöltöttünk itt és a szomszéd kocsma pultjánál (ahol kiderült az is, hogy a sörhûtõ hátulja kellemes meleg levegõt szolgáltat az átázott szigetelõknek), aztán a vízhozam csökkentével hazakullogtunk a szokásos — immáron menetrendszerinti — buszunkkal.

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered