In Flames

In Flames, Jäähalli, Helsinki, Finland
Szerdán egy újabb szomszéd járt itt, a svéd acél (metál) egyik jeles képviselõje, az In Flames töltötte meg a régi Jégcsarnokot.
Az apropó alighanem a nyáron kiadott Sounds of a Playground Fading album — a címadó számmal kezdõdött a setlist, és a mûsor közel fele errõl az albumról hangzott el –, de bõven elõjöttek régebbi, dallamosabb számok is.

In Flames, Jäähalli, Helsinki, Finland

A hang jóformán tökéletes volt, szépen tisztán szólt a cájg.
A fények meg igazán szépen megtervezett látványt szolgáltattak. A háttérben 8 mozgatható LED-szekrény mászkált, a színpad fölött 4 truss-t lehetett le-föl mozgatni és dönteni, sõt hátul keresztben az egyik truss egy tucat Showgun-nal is mozgatható volt.
A “képek” fõleg monokrómok voltak (zöld, kék vagy piros), de azokat aztán mindenféle okosságokkal megbolondították. Nem volt egy perc megállás sem, nagyon dinamikus fényjáték kísérte a zenét.

In Flames, Jäähalli, Helsinki, Finland

A lenyûgözõ fényjátéknak meglett azért a böjtje, mert ez azt is jelentette, hogy órákat töltöttünk a lámpák elcsomagolásával… Szerencsére, okosan, trussal együtt kerültek a kocsikra, de még így is sok volt belõlük ;) A svéd crew békésen viszonyult az élethez, meghát másnap szabadnapjuk is volt, nem kellett eszeveszetten sietni.

In Flames, Jäähalli, Helsinki, Finland

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered