Lady Gaga – Déj tú

Lady Gaga -- Hartwall, Helsinki

A második nap végre elkezdõdött az építkezés is. A roadie-k nagy lendülettel üdvözölték egymást, ahogy hullámokban érkeztek a helyszínre. A FlightByNight kamionok is megérkeztek már, bár a sofõrök egyelõre inkább alvással múlatták az idõt.
Még 8-10 konténert kirámoltunk, közben a színpadot is elkezdték összerakni, így minden négyzetcentiméterre jutott valami cucc. Mozdulni nem nagyon lehetet a csarnokban, még egy targoncát is átmenetileg “körbeépítettek” — szegény, bentragadt a küzdõtér közepén ;-)
Délután három körül így nézett ki a küzdõtér a “messzi sarokból” nézve. A két szélén látható tornyokban lesznek a zenészek, az egyik a dobszerkó, a másik a szintik helye. Középen egy ezüstös lángoló (még nem, de majd!) angyal álldogál. Ezek a színpadrészek persze majd rá lesznek tolva a hátsó falra, ahol még csak a videófalak és a kék-sárga fények uralják a teret.

Lady Gaga --Nagyhal,  Hartwall, Helsinki

Ez a nagy hüllõ is fel lesz lógatva valahová hátulra. Bár állítólag ez egy hal, én mégis inkább sárkánynak tartanám. Singing with dinosaurs. ;)
Nem vártam meg, míg az egész kész lett. Négykor még javában szerelõdtek a dolgok, bár már az üres ládáktól kezdték megtisztítani a terepet.
Ide legközelebb csütörtök este nézek be, akkor már a közönséggel együtt.

One Response to “Lady Gaga – Déj tú”

  1. Proxybug Says:

    A mélytengeri lámpáshalra hasonlít, bár kicsit fura volt, hogy nemcsak a szemei, de a fogai is világítottak:)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered