Re: Élt három hónapot

Miután TRf blogjába csak regisztráció után lehet írni, úgy gondoltam, hogy a “trackback” egy fájdalommentesebb megoldás a reagálásra :) Tehát:
Jelentem, nem minden hülyeség Magyarország központú. Igenis, a faszság univerzális. A finnek (lálálá) is képesek ugyanerre, sõt! Ha egyszer felbontanak valamit, az egy jó félévig úgy is marad. Ha kiásnak egy lukat tavasszal, az bizony egész nyáron ott van (ha a lukat vissza is temetik, aszfaltot azt nem raknak a tetejére). Majd az elsõ fagykor állnak csak neki aszfaltozni (mi sem kell több egy tartós fedõréteg létrehozásához). Vannak a környékünkön kátyúk, amik minimum 3 éve léteznek. Néha betömködik õket, azt egy-két hét alatt kijárják az autó megint. Nagyritkán aztán kihasítanak egy nagyobb darabot a felszínbõl, hogy rendesen leaszfaltozzák, de ez évek kérdése… [Ugyanakkor pozitívan megjegyzendõ, hogy a nagyobb forgalmú utakat (értsd autópálya, autóút) évente, kétévente újraburkolják]
Ehhez a témához tartozik a fekvõrendör-fetish. Az a mellékút, ahol lakunk, két fõutvonalat köt össze, mondjuk egy kilométer hosszú. Ebbe belefér 2 körforgalom, és 11 (értsd tizenegy!) bukkanó + egy tök felesleges lámpás keresztezõdés (virtuálisan nulla keresztforgalommal).
Egy szó, mint száz – és bár ettõl neked nem lesz jobb, de – az a kurva ország nem lóg ki a sorból, csak hozza az átlagot.
Vagy csak a finnugorok hülyék. (?)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered