Quimby 15 éves

Frenk a PeCsában
A koncert elõzenekara Frenk volt, akit még a Szigeten “ismertünk meg” (ott is valaki ismertebb elött játszott a PestiEst színpadon). Érdekes egy fazon, annyi szent, de kellemes zenét játszik. Íme:

Quimby a PeCsában




Nade a lényeg ma az, hogy a Quimby 15 éves születésnapi buliját tartja itt a Pecsában. Végre visszatértek az “életbe” (a legutóbbi koncert túl steril volt), és egy fergeteges bulit nyomtak le. Annyi ráadás volt, hogy az összes BKV járat befejezte mûködését mire kiértünk a Ligetbõl! Az összes “régi slágert” eljátszották, ráadásul a friss számaik is egészen jók lettek (csakhát az elõzõ album nem, dehát annyi baj legyen). Néha a közönség rázendített a “Boldog születésnapot”-ra (hol a “Hepibörzdéééj”-re, hol a Halász Jutka-félére).

One Response to “Quimby 15 éves”

  1. Képek csak úgy… » Blog Archive » Hó és Hang Says:

    [...] Ez egy szedett-vedett bejegyzés csupán… 1. Csak a jegyzõköny miatt: MA végre igazán megérkezett a tél Finnországba: szép 10-15 centis havat kapart el a hókotró ma hajnalban az ablakunk alatt az útról. 2. Találtam egy olyat, hogy Radioblog. Ez arra jó mondjuk, hogy zenéket “bloggolhat” az emberfia. Gyorsan frisítettem is a londoni Gotan Project és a pesti Quimby bejegyzésemet, mostmár nemcsak kép, de kívánság esetén hang is van! :-) Egy ízelítõ ide is azért: [...]

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered