Muse

Muse
Az Arénában a Muse nyomott egy teltházas bulit. Õk valami popposabb, nyálasabb rock banda, bár a teltházból ítélve rajtam kívül mindenki ismeri õket. Aztán kiderült, hogy én is hallottam már néhány számukat csak fingom nem volt az együttes nevérõl (például a Rockband-ben rutinszerûen szoktam dobolni a Hysteria címût, meg a Knights Of Cydonia is a passzív zenetudásom részét képzi. Az Uprising meg mostanában mindenhonnan szól [csak épp a radioblogon nincs fent, helyette kaptok egy Unintended lassút].)

Muse
Szóval a show úgy kezdõdött, hogy három háznak öltözött videótorony tetején (illetve közepén) játszogattak egy kicsit, aztán az alja lesüllyedt színpadszintre egy kis lézershow közepette és szegény gitáros végre mászkálhatott egy kicsit többet.
Az osztozkodásnál a SWAT teambe kerültem (ilyennel eddig még nem találkoztunk). És tényleg, mindig ott teremtünk (termettünk?), ahol épp nagy volt a szükség.
Még ment a koncert, amikor ilyen emberméretû lufikat tereltünk be a színpad mellett, és jól megdobáltuk velük a közönséget, oszt ott pattogott a tömegen a sok fehér bogyó. ;)
Muse load-out
Aztán kirámoláskor a “kategórián kívüli” (nem hang, fény, videó vagy színpad) dolgokat intéztük, elég nagy respect közepette; mindenki vigyázba vágta magát, amikor a SWAT-team feltûnt a színen :-D
Itt a kép közepén az a három kocka a felette levõ képen piros video-emelvényének maradványai; a színpadot már lebontották körülöttük.
Muse, nehéz tárgy
Tizenhat kamionnyi cucc, de fõleg targoncával lehetett rámolni — szerencsére kevés doboz-tologatás volt. Aztán ha a cucc a targoncának is nehéz volt, valaki felugrott a végére ellensúlynak. Munkavédelmi elõírások rulez :)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered