Elton John, második próba

091010_elton_1.jpg
Tavaly decemberben már egyszer nekifutottunk, akkor nem jött össze; most újra eljöttek. Johny bácsi a rózsaszínû szemüvegével és a sárkányos kaftánkájával tiszteletét tette Helsingforsban.
A színpad még mindig óriási, — és ami múltkor nem derült ki, csak most a helyretoláskor –, nem is fért be az Arénába: egy sort a bal szélen vissza kellett bontani belõle :) Három részben épül a stage, a két széle és a közepe külön, ezért aztán csak a végén derült ki a helyszûke. A képen a színpad közepe látszik jól, ez majd egyenesen begurul a helyére. Az aréna felénél a szekrények mögött sejlik a jobb oldal (a bal építése még el sem kezdõdödött), ez majd befordul (mint mondjuk egy ajtó) oda az N betû elé.
Elton John, Red Piano
Na szóval adva volt ez a nagy fekete felület, és gyakorlatilag az égvilágon semmi nem történt rajta. Sir Elton bejött, körbesétált, majd lehuppant a piros zongorájához a világító csillag közepén — és ott is maradt végig; a zenészek fent a vízszintesen játszódtak, a színpad fele meg üresen tátongott ;-/
Tippket kérek, az óriás videófal (ami szintén csak éppenhogy fért el a csarnokban) felbontása vajon mekkora lehet?
A válasz: Mindössze 1024 pixel széles, és 576 pixel magas. Ahhoz képest, hogy az N900-asnak 800×480-as 3.5″-os kijelzõje van, ez, a mondjuk 50 méteres kijelzõ alig nagyobb felbontású :) (Kijelölöd, látod.)

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered