VKKJ3 40 éves

VKKJ 40 éves
Az a “háztömb”, ahol lakunk, idén ünnepelte 40 éves születésnapját. Szerveztek is egy kis udvari ünnepséget zászlófelvonással, beszédekkel (pl. egy, a “kezdetektõl” itt lakó néni is mesélt), egyszemélyes zenekarral (jobbra a sátortetõ alatt az a raklap a színpad). E jeles alkalommal a grillsütõ (a kõrakás az elõtérben) kapacitását modern technológiával is kiegészítették. Itt még csak készülõdnek a nénik és bácsik, mire pár órával késöbb visszatértünk (kicsit elázva) a nuuksiói kirándulásunkról, már akadt néhány táncolgató is. Teltházas elõadás volt :)

2 Responses to “VKKJ3 40 éves”

  1. Sam. Joe Says:

    Húúú, beindította az agyam, hogy mit mondhatott a néni! “Én még emlékszem, amikor a harmadik emelet nyolcban itt laktak a Vejnemöjnenék, akik folyton hangosan hallgatták az Ace of Base-t, de a lakóközösség fellépett ellenük…”

  2. CsTom Says:

    Sajnos nem voltunk jelen ezen a meghatározó eseményen, így nem tudom megerõsíteni a sejtésedet :)
    A környék viszont tuti baromi nagyot változott ezalatt. A sarkon a gumis mûhelyében van a falon egy légifénykép az 50-60-as évekbõl. Gyakorlatilag csak a fõút (ez volt a Turku [nyugati part, második legnagyobb város] felé vezetõ országút) és erdõ. Ehhez képest elég nagy a változás.

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered