Escher & St Patrick

Drawing Hands 1948 Lithograph
Ma kulturális napot tartottunk. Bementünk a városba megnézni az M.C. Escher kiállítást az Amos Anderson múzeumban — amirõl eddig nem is tudtunk, hogy létezik. Jó fej volt ez az Escher bácsi, pont nekünk való tréfás&elborult képeket alkotott. Itt jegyezném meg, hogy pihent agyúak LEGOból megépítették Escher három “lehetetlen világ” képét. Mégse lehetetlen? ;)

Aztán ahogy mászkáltunk kaja után (nagyon jó kis ramen jellegû tésztalevest ettünk az Aikataloban), egyre több zöld kalapos emberrel találkoztunk. Ekkor esett le, hogy ma van Patrik napja. Gyorsan el is kocogtunk a város ír kocsmájába a Mollyba, hátha ingyen van a sör. ;-) Ingyen ugyan nem volt, viszont ZÖLD SÖRT csapoltak! (Lapin Kulta volt, azon már sokat nem lehet rontani így sem.) Maradtam a Guinessnél ;)
Már épp indultunk volna hazafelé, amikor egyszercsak egy volt kolléga hátbacsapott, hogy õ itt mindjárt fellép dudásokkal (ezek szerint a duda nem csak skótduda lehet) — illetve õ egy pergõdobbal. Így maradtunk még egy sörre ;-)
St Patrick Helsinki

Idekomment

A "pontcom" string feketelistás, ilyen linket, ímélcímet ne írj, mert úgyis elnyeli a fekete lyuk..

You must be logged in to post a comment.


AWSOM Powered